Kuidas ma hilisõhtul ülikooli karderoobis seksisin

bebe amy seks

Ütlesin, et võid võid mulle perse lõpetada.

Ma olen alati omaette arutlenud, et kus on minu piirid? Kus on selle Bebe piirid? Asi on selles, et ma lihtalt nihutan neid pidevalt edasi. Ma tahan veel, paremini, hullemini.

Kunagi koolis olin ma kõva sporditüdruk. Juba siis oli mul mingi seletamatu sisemine tahe kõike läbi jõu ja valu teha. Tihti seletatakse seda raske lapsepõlvega aga minu puhul ei ole nii. Minu lapsepõlv on olnud liigagi hea. Tegin omi asju, kõik hea ja vajalik oli olemas aga mingi meeletu tahe teha teistest rohkem ja paremini püsis hinges.

See on lihtsalt kaasa sündinud.

P.S. Kuna all on video anaalist, siis panen siia kohe ära ka ühe teise sellise video: Eile kutsuti hotelli. See, mis edasi sai ei ole ilus🤦‍♀️ VIDEO

Aga edasi…Noorena käisin väga palju jõusaalis. Ma ei kasvatanud lihast aga prink kõht ja treenitud tagumik oli minu normaalne eluosa. Olin pigem häbelik ja poistega eriti läbi ei käinud. Kuigi jah, juba koolis sain aru, et poisid vahivad mulle järele ja isegi täiskasvanud mehed vaatasid mind kuidagi teise pilguga.

Ülikoolis hakkasid aga asjad juhtuma. Käisin ka seal kooli hoone jõusaalis pidevalt.

Ühel sügisõhtul oma rutiinset trenni tehes hakkasin suhtlema mingi kutiga. Ta polnud väga minu maitse aga ta oli tore ja küsis alati, et näitaksin talle, kuidas teha seda ja toda. Nii me seal tiksusime mitu kuud õhtuti. Pea alati olime viimased ja väga harva kui sealt lahkudes üldse mõni admini taoline hingeline trenniruumides ringi liikus. See meie saal oli räämas ja kohati nagu maha jäetud. Minu arust ei käinud ka koristaja seal eriti tihti, sest see oli tõesti keldrikorrusel polnud vist kooli jaoks prioriteetne koht. Kõik käisid ju normaalsetes spordisaalides.

Nii me seal siis tegime kahekesi oma trenni ja õhtul peale 10 hakkasime minema sättima. Olin tüdrukute riietusruumis. Ma polnud veel jõudnud pesema minna. Nii ma seal siis pakkisin oma asju ise veel trenniriietes. Mul oli seljas must top ja jalas retuusid ning tossud.

Äkki astus see kutt lihtsalt uksest sisse. Küsisin, et mis sa naistepoole peal teed. Midagi ta kogeles vastu ja siis see juhtus…


Video, photo, direct message and comments content is for subscribers only

SUBSCRIBE