Sain sellise kirja – nüüd olen täiesti märg ja tahan seksi! 26 fotot

lits tallinn

ühe käega hoian juustest sind natuke tagant ja teise käe sõrmed sul suus…mmm kui mõnus sul on kui ma sind nikun. Sa niutsud ja ägad mõnust, su vitt on mu munni täis..

Tulin just trennist. Põhim ma juba olen märg ja kiimas aga see kiri!!! Tahan selliseid kirju rohkem. See on täpselt selline seks, millest minu kui naise haige fantaasia unistab😍😍😍 

NB! Lisan siia ühe märja galerii ka endast. Saad vaadata, kuidas mind hotellis võeti ja spermat peale pritsiti. Pildistatud eelmisel nädalal. Värske kraam💋 Aga nüüd kirja juurde…

Chriso kirjutas:

…..otsustasime hommikul kohtuda….võtan su hommikul kokku lepitud kohas peale…näen sind esimest korda – sa oled nii seksikas nii vastupandamatu….sõidame autoga…….sul on jalas seksikad pikad saapad, lühike seelik…mantel ja all seksikas top…sõidu ajal ei jää sul märkamata mu erutunud riist….vilksamisi vaatad ja ma näen seda…mu käsi on su põlvel ja on seal rahutu…vaikselt liigun mööda reit ….jõuame sinu majani…kallisame ja suudlen sind…hakkad väljuma ja korraga ütled, et kas ma üles teed jooma ei tahaks tulla…Jaaa.ikkka”

Jõuame üles… kummardud saapaid võtma, toetan käe seljale, et sa kummargile jääks ja ütlen, et sa vittu näitaks. ..tõmbad seeliku üles ja püksid mokkadelt kõrvale, mõmisen rahulolevalt ja soovin et sa püksid põlvedeni alla lükkaks. teed seda, seejärel tahan, et sa tuharad laiali tõmbaks. vaatan su tussut ja ütlen, et sul on niii mõnus, ilus siidine vitt, lasen sõrmedega korraks üle mokkade ja saadan su voodisse, panen kõhuli, pepu püsti ja sammun ise natuke eemale.


Video, photo, direct message and comments content is for subscribers only

SUBSCRIBE