VIDEO – Suured tissid – näitan oma naturaalset ilu

Suured tissid

Tahan, et keegi mulle lõpuni kurku lükkab nii et tekib okserefleks ja mu ila tilgub mööda lõuga alla.

Kas su need suured tissid on naturaalsed või fake? Selliseid küsimusi tuleb siis. Kuna ma täna olen videolainel ja noh reede on ikkagi peopäev, siis olgu teil pidu mu armsad sõbrad. 

Niisiis väike video minu tissidest. Tegelikult avaldasin selle video mõned nädalad tagasi Onlyfansis. Tagasiside oli mega. Postkast kubises kirjadest ja küsimustest. Niisiis see video pole tänane aga siiski täiesti ajakohane ja hetke olukorda näitav.

Aga räägi endast ka mulle? Kas sulle meeldivad suured naturaalsed ja pringid eesti tissid või eelistad ikkagi veel pringimaid silikoone? Kas minu rinnad on mehele piisav või peaks siiski juurde lisama? Kommenteeri video all ja arutame seda asja natuke😇

Kusjuures olen siia ka varem ühe tissikatsumise video üles pannud. Seal läks ka pepu käiku ja katsujaks polnud mina vaid kohtusin fänniga. Video ise on siin:

kuidas ma kohtusin mehega trepikojas

Selle videoga tuleb kohe mu silme ette selline pilt, kuidas keegi mind samas asendis suhu nikub. Tahan, et keegi mulle lõpuni kurku lükkab nii et tekib okserefleks ja mu ila tilgub mööda lõuga alla. Ja muidugi, et see keegi mulle tissidele lõpetab.Sina näiteks👄🥰 💁‍♀️ Oleksin voodis nii nagu siin videos olen ja sina minu kohal oma kõva riistaga. Aiiiii 💦

Aga tissid 100% naturaalsed ja video ise on siis selline:


Video, photo, direct message and comments content is for subscribers only

SUBSCRIBE